Phralipen

Carti


Managementul proiectelor finantate din fonduri structurale

Integrarea Romaniei in Uniunea Europeana

Proiect ACCESS

Prezentare generala

"ACCESS - Masuri active de ocupare in judetul Dolj, cu efecte pozitive asupra accesului la resurse financiare UE pentru dezvoltarea locala sustenabila ", contract de finantare nr. POSDRU/102/5.1/G/75991, proiect de grant cofinantat din Fondul Social European (FSE) in cadrul Programului Operational Sectorial Dezvoltarea Resurselor Umane 2007-2013, Axa prioritara 5 "Promovarea masurilor active de ocupare", Domeniul major de interventie 5.1. "Dezvoltarea si implementarea masurilor active de ocupare".

Durata: 24 de luni (2 mai 2011 – 30 aprilie 2011).
Buget total: 2.062.944 lei, din care asistenta financiara nerambursabila solicitata este de 1.959.796 lei si 103.148 lei reprezinta contributia proprie a ACZ Consulting SRL.
Obiectiv general: Atragerea si mentinerea pe piata muncii din judetul Dolj a unui numar cat mai mare de persoane prin imbunatatirea capacitatii de ocupare a somerilor (mai ales a celor tineri si de lunga durata), cu efecte pozitive asupra cresterii ratei de ocupare la nivelul judetului.
Grup tinta: 60 de someri tineri si someri de lunga durata din judetul Dolj (30 de someri in fiecare an de implementare), absolventi ai unei institutii de invatamant superior.

Centru de presa

   


Galerie foto

Consultanta post-formareVizita de studiu - ItaliaTeme transversale - Modul 2Manager proiectExpert accesare fonduri structurale - avansat (1b)Expert accesare fonduri structurale - basic (1a)Selectarea grupului tintaConferinta de presa pentru lansarea proiectului ACCESS


Galerie video

Conferinta de presa pentru lansarea proiectului ACCESS


Calendar de activitati

  Examenul final pentru cursul de "Manager de proiect" va fi sustinut in data de 19 Martie 2012 la sediul ACZ Consulting, incepand cu orele 10:00.

  Modulul de "Manager de proiect" va fi organizat in perioada 06 Februarie - 12 Martie 2012. Repartizarea pe grupe poate fi consultata in cadrul sectiunii destinate cursantilor.

  Examenul de absolvire a cursului de "Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene - basic" va fi organizat in data de 05 Decembrie 2011, la sediul ACZ Consulting, incepand de la orele 10:00.

  Modulul de training "Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene - avansat", sustinut de partenerul transantional, se va desfasura in perioada 06 - 16 Decembrie 2011, in incinta Casei Corpului Didactic, Str. Ion Maiorescu, nr. 6.

  Modulul de curs "Teme transversale", sustinut de trainerii italieni, va incepe in data de 19 Ianuarie 2012 si se va desfasura la Casa Corpului Didactic.

  Din luna ianuarie va uncepe activitatea de "Consiliere, consultanta si asistenta pentru acces pe piata muncii", desfasurata de catre partenerul 2, Asociatia Mereu Pentru Europa.

  Modulul de curs "Teme transversale", sustinut de trainerii italieni, va uncepe un data de 19 Ianuarie 2012 si se va desfasura la Casa Corpului Didactic.

  Modulul de training "Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene - avansat", sustinut de partenerul transantional, se va desfasura un perioada 06 - 16 Decembrie 2011, un incinta Casei Corpului Didactic, Str. Ion Maiorescu, nr. 6.

  Examenul de absolvire a cursului de "Expert accesare fonduri structurale si de coeziune europene - basic" va fi organizat un data de 05 Decembrie 2011, la sediul ACZ Consulting, uncepand de la orele 10:00.

  Lista ce contine repartizarea participantilor pe grupe in cadrul modulului de Expert accesare fonduri structurale - basic o puteti gasi AICI

  Cursantii proiectului ACCESS vor participa miercuri, 02 noiembrie 2011 la sedinta Informativa organizata in vederea demararii modulelor de curs. Aceasta va incepe la orele 15:00 si va avea loc la Sala de sedinte aflate la demisolul Cladirii Proiect.

  Pana la data de 30 septembrie 2011, persoanele care indeplinesc criteriile de eligibilitate si nu au participat la interviul de selectare a grupului tinta se pot inscrie pentru a fi inclusi pe o lista de rezerve, care va fi folosita doar in cazul in care persoanele selectate deja vor inceta sa mai faca parte din grupul tinta

  Lista cu candidatii admisi in urma interviurile din 23 - 26 septembrie pentru primul an de activitati din cadrul proiectului o puteti descarca de AICI

 Perioada pentru depunerea aplicatiilor este deschisa pana la data de 22 septembrie 2011.

  Conferinta de lansare a proiectului ACCESS se va organiza pe data de 30 iunie 2011 in incinta cladirii Proiect SA de pe strada Ion Maiorescu, nr. 4, parter, din Municipiul Craiova.Parteneri


  ucv     ISJ


 


MPE © 2014