Phralipen

Carti


Managementul proiectelor finantate din fonduri structurale

Integrarea Romaniei in Uniunea Europeana

Inapoi

Universul cunoasterii. Traditii nationale si europene

Sub deviza "Spiritul Craciunului patrunde in sufletele noastre", in data de 20 decembrie 2006, la Scoala nr. 13 din Craiova, Asociatia "Mereu pentru Europa" a desfasurat activitatea "Universul cunoasterii. Traditii nationale si europene", impreuna cu scoala antementionata.

Actiunea initiata a constituit un prilej deosebit, in primul rand de bucurie a sufletului odata cu sarbatorirea nasterii domnului, apoi datorita faptului ca scolarii mai multor unitati de invatamant din judetul Dolj s-au intalnit si au prezentat intr-un mod expresiv serbari, referate, comunicari pe tema pastrarii traditiilor populare nationale, vizionari in power point a unor traditii europene de Craciun, etc.

La activitatile din aceasta zi s-a incercat o abordare cat mai atractiva, cu numerose elemente de noutate si originalitate. Important este faptul ca la Scoala nr. 13, unitate de invatamant cu elevi in majoritate romi, s-a produs o comunicare intre acestia si cei veniti in vizita, micutii oaspetii simtindu-se foarte bine.

Scolile implicate in acest proiect au fost:
- SCOALA NR. 13 , CRAIOVA
- LICEUL TEORETIC "TUDOR ARGHEZI"- CLS. I-IV
- LICEUL CU PROG. SPORTIV - "PETRACHE TRISCU"- CLS.a V-a
- SCOALA GENERALA GHERCESTI CLS. I-IV - SCOALA NR. 22 "MIRCEA ELIADE"-

Inapoi


Parteneri


  ucv     ISJ


 


MPE © 2014